Florenc

27-04-2021

Op deze site is al gewag gemaakt van Nina en haar terugkeer "ze is terug!" Zelf was ik onbekend met Nina en boekte haar nietsvermoedend. Maar nu kan ik zeggen: dat ik van niets wist, is maar beter ook. Ongetwijfeld was mijn relatie nog sneller op de klippen gelopen, als ik haar in een vorig leven had gekend. Of, zo niet mijn relatie dan toch tenminste mijn spaarboekje!
Graag schrijf ik hier een recensie van wat meer woorden dan gebruikelijk is - er is een specifieke reden. Namelijk omdat het Nina gegund is om zich niet alleen lichamelijk open te stellen voor haar bezoeker, maar ook emotioneel. Je kunt met haar een praatje maken over de tegenslagen die je zijn overkomen en daarbij weet ze je perfect op je gemak te stellen. Het is heel knap van Nina dat ze zo authentiek met haar gast omgaat - er zullen vast wat rotte appels tussen zitten. Zowel in de seks als in het gesprek komt zij totaal oprecht over. Ik zou het niet anders willen: dit op zich al rechtvaardigt een volle, maximale score.

Niet zonder reden gebruikte ik het woord 'perfect': als ik vanaf de grond af aan een gezelligheidsdame zou mogen opbouwen, dan gaf ik haar het lichaam van Nina en zou geen atoom anders neerleggen. Ze heeft delicate ribben, is perfect gladgeschoren, heeft mooi lang haar en een lief gezicht met een warme, gemoedelijke uitstraling. Haar borsten zijn delicaat en passen perfect bij haar elegante, atletische postuur. Er zijn mannen die vallen op volle borsten, mollige konten en 'love handles' - zij moeten niet bij Nina zijn. Nina is een ware parel voor slankheids-connoisseurs. Ze heeft kennelijk nogal wat dichterlijke, zelfs lyrische krachten in mij losgemaakt - dit moet u beslist zien als pleitend in het voordeel van de investering die u hier nu overweegt.

Wat ook nog in het voordeel van Nina moet worden gerekend zijn de mooie kleren waarin ze je ontvangt. Ze kleedt zich stijlvol, met klasse en oogverblindende lingerie. Niet dat ze dit nodig heeft overigens want ik schreef reeds zonder overdrijving: haar lichaam is volmaakt.
Héél soms ga je met meer geilheid weg dan dat je aankomt - in de positieve zin, welteverstaan. Hierom is het herhalingsgevaar: volkomen. 5/5 sterren